VÄLKOMMEN TILL SEMILACS VÄRLD!

ABC UV-HYBRIDS

Semilac är en EU-tillverkad produkt som tillhör Nesperta sp. o.o. Företaget är en ledande leverantör av nagelkosmetika till konsumenter och professionella nagelsalonger. Vårt varumärke står för mod, ansvar och ambition. Toppkvaliteten på våra produkter och det breda utbudet av vackra färger uppskattas av kunder över hela världen. I guiden nedan vägleder vi dig i hur du använder produkterna samt viken produkt är bäst för dig.

ditt första köp?

EN SALONG I DITT HEM

Har du precis startat ditt äventyr med UV-gellack? Detta kompletta UV-Hybrid startpaket innehåller alla produkter du behöver för att skapa din styling på ett enkelt och ekonomiskt sätt. Allt du behöver för att sätta igång med professionell Nail Art verksamhet, uppgradera din befintliga utrustning eller göra dina naglar bekvämt i ditt hem!

Semilac Charming Kit 36W LED Nail Art
UV-GEL STARTKIT CHARMING LED 36W
 
Semilac Charming Kit 36W LED Nail Art. I kittet ingår alla nödvändiga nagelprodukter för hybrid manikyr, underhåll av naglar och Nail Art. Dekorationer i guld & silver ingår!
 
till produkten
Semilac Charming Kit 24/48W LED Nail Art
UV-GEL STARTKIT CHARMING LED 24/48W
 
Semilac Charming Kit 24/48W LED Nail Art. I kittet ingår alla nödvändiga nagelprodukter för hybrid manikyr, underhåll av naglar och Nail Art. Semilac handduk och förkläde i present!
 
TILL PRODUKTEN

UPPTÄCK EN RIKTIG GAME CHANGER!

VARFÖR VÄLJA SEMILAC?

ÄR DU PROFFS?

DET PERFEKTA STARTKITET

För professionella har vi den perfekta lösningen. Semilac erbjuder olika startkit som innehåller alla nödvändiga produkter för applicering och borttagning av UV-gellack. Vi har gjort vårt bästa så att du inte ska behöva fundera över vad du behöver. Allt du behöver för att sätta igång med professionell Nail Art verksamhet, uppgradera din befintliga utrustning eller göra dina naglar bekvämt i ditt hem!

Semilac Try Me Set 36W LED
UV-GEL STARTKIT TRY ME LED 36W
 
Business Line Edition – Setet innehåller alla nödvändiga nagelprodukter för hybridmanikyr och underhåll av naglar. 2X Semilac 3ml. Classiska Mini färger ingår (032, 231).samt 1X Semilac Frappe 135 7ml.
 
till produkten
Semilac Love Me 24/48W LED Business Line Ed.
UV-GEL STARTKIT LOVE ME LED 24/48W
 
Business Line Edition – Setet innehåller alla nödvändiga nagelprodukter för hybridmanikyr och underhåll av naglar. 3X Semilac Business Line Kollektion 7ml. färger ingår (200, 213, 220).
 
TILL PRODUKTEN

VILKEN STARTKIT ÄR TILL DIG?

FRÅGA 3LLA!

Har du ytterligare frågor kontakta hemma på vår chatt på www.semilac.se

Vänligen notera. Paketets innehåll och färgerna kan variera från land till land.

APPLICERING uv-hYBRID MANIKYR

STEG FÖR STEG APPLICERING

Är det här första gången du applicerar UV-gellack? Läs instruktionerna och upptäck att det inte är så svårt.

ABC UV-HYBRID

STEG 1

Preparera nageln – forma naglarna med en Semilac-nagelfil. Slipa nageln med en Semilac-buffer och ta sedan bort slipdammet med en mjuk borste. När du avlägsnat dammet så ska du avfetta nageln med en bomullspad indränkt i Semilac Nail Cleaner. Om nödvändigt kan du applicera en primer för att få lacket att fästa bättre. Vänta några sekunder så att primern avdunstar.

ABC UV-HYBRID

STEG 2

Applicera ett tunt lager av ett av Semilacs baslack och var noga att täcka hela nageln. Glöm inte den övre kanten. Ta hand om dina naglar i bra belysning. Var uppmärksam på hur lång tid det tar för de olika produkterna att härda, det beror både på vilken produkt du använder och vilken styrka det är på LED-lampan. Du kan få mer information om hur du använder våra nagelprodukter på semilac.se.

ABC UV-HYBRID

STEG 3

Applicera ett tunt första lager av Semilac gellack och var noga att täcka den övre kanten av nageln. Sätt nageln under UV-lampan. Applicera ännu ett tunt lager lack för att intensifiera färgen och sätt på nytt under lampan. Tiden nageln ska vara under lampan beror på vilket gellack och vilken UV-lampa du använder. Du kan få mer information om hur du använder våra nagelprodukter på semilac.se.

ABC UV-HYBRID

STEG 4

Applicera ett lager Semilac top coat och var åter noga att täcka den övre nagelkanten och sätt nageln under lampan. När du använder Semilac Top eller Semilac Top Mat ska du först rengöra nagelytan med en bomullspad indränkt med Semilacs Nail Cleaner för att ditt top coat ska fästa bättre. När du är klar med manikyren kan du applicera nagelbandsolja och handkräm.

BORTTAGNING uv-hYBRID MANIKYR

STEG FÖR STEG BORTTAGNING

När nageln börjar växa ut är det dags att ta bort ditt gellack. Vad behöver du för att göra det? Här är några råd! 

ABC UV-HYBRID

STEG 1

Slipa försiktigt ner det yttersta laget gellack med en Semilac Quality buffer eller med en 100/180 Semilac rak nagelfil.

ABC UV-HYBRID

STEG 2

Fukta Semilac Remover Pads med Semilac Remover-lösning. Linda varje finger tätt i staniolpapper och låt sitta i 10-15 minuter.

ABC UV-HYBRID

STEG 3

När UV-gellacket är mjukt så kan du försiktigt avlägsna det med en Semilac Pusher. Jämna sedan nagelns ytskikt med en buffer.