Carolay Bossa Vargas

Carolay Bossa Vargas
Carolay Bossa Vargas
Carolay Bossa Vargas
Carolay Bossa Vargas:
Denna nagel set gjorde jag till en plåtning/photoshoot där naglarna skulle vara inspirerade från masken och frisyren modeller har. detta för att frisören ska tävla i årets frisör 2017, där jag gjorde även:
 
  • Flätor med äkta hår. 
  • Använda mall för att bygga otrolig långa naglar.
  • En tegelsten liknande nagel med semi art.
  • Klippa av hår från en av mina nallar för att sedan lägga på en svart målad nagel med black diamond från semilac för att det skulle likna rufset hon har i håret.
Denna nagel set var sjukt rolig och göra då jag kunde släppa loss min kreativitet och även ta mitt arbete till en annan nivå. Vara på plats när det ägde rum och umgås med andra nagelteknologer som också var där med sina fantastiska design.
 
Carolay Bossa Vargas använder Semilac!

För bokning ring, messa eller maila
072-203 328 0
caronaval@hotmail.com
Instagram Shapeitbycarolay

Kontakta oss!