T&T Nail-Art HB

Riddarplatsen 23, 17730 Järfälla
T. 08-580 193 19
E. info@semilac.se
E. utbildning@semilacakademi.se

Öppettider
Mån-Fre: 10:00–18:00
Lör: 10:00–14:00

TILL DIG SOM:

Här kan du spåra din sändning och följa leveransen, se generell sändningsinformation samt i förekommande fall den beräknade leveransdagen. DB SCHENKER

Har du funderingar på att utöka din verksamhet? Bli återförsäljare av Semilac nagelprodukt & mAKEUP sortiment! Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion. Kontakta oss för mer information: info@semilac.se

Vill du starta din egen Nagelskola? Om du har du arbetat med nagelvård i mer än två år så kan du bli vår underskola och anordna utbildningar. Vi hjälper dig med att komma igång, marknadsföring och förser dig med kursmaterial. Kontakta oss för mer information: nagelskola@american-nails.se.

Genom att alltid vara uppdaterade kring de senaste nageltrenderna kan vi erbjuda kurser i nagelvård som håller måttet. Hos Semilac Sverige arbetar vi enbart med högkvalitativa och skonsamma produkter. Tryck på länken nedan för mer information!

– NAGELTEKNOLOG UTBILDNING
  STARTKIT VÄRT 8.600KR INGÅR!

Har du studerat hos oss innan 2018 vi ber dig att registrera på vår nya elev databas. Du kommer att få tillgång till newsletter, studentrabatter, specialerbjudande samt inbjudan till påbyggnadskurser och evenemang. Registrering gäller enbart elever som genomgår eller har genomgått en av våra kurser.

T&T Nail-Art erbjuder ett stort urval av härliga behandlingar för naglar, fötter, fransar samt hud. Våra professionellt utbildade kosmetologer är specialiserade Nagelteknologer, Fransstylister och Hudterapeuter och erbjuder de mest moderna behandlingar i en avslappad och trevlig miljö. En stor vacker salong där vi kan hjälpa dig bli ännu vackrare om naglarna, fransar, fötter, huden samtidigt som du får en skön stund för dig själv eller med familj och vänner.

Du kan hantera dina bokningar samt boka behandlingar med vår nya bokningssystem hos Boka Direkt HÄR.

KONTAKTA OSS!

    Namn

    Email

    Ämne

    Meddelande

    Jag vill prenumerera på Nagelbutikens Nyhetsbrev!