UNIFRAUN MINA PAKET

I appen Mina Paket kan du enkelt spåra dina paket, få löpande information och aviseringar om var ditt paket är och när det finns att hämta. Mina Paket är en komplett lösning som gör det lättare för transportörer, e-handlare och mottagare att enkelt följa sina leveranser.

VILL DU VETA MER?

Ny tjänst! Hemleverans för alla köp över 1.999 KR

Vår nya tjänst ”Hem dag med kvittens” är ett både enkelt och säkert sätt att leverera varor till privatpersoner inom Sverige. Leverans sker på dagtid när mottagaren är hemma och personligen kan ta emot varorna. Leveranstid mellan 1-3 dagar beroende på avstånd. 

Dina paket i en App

Mina paket är en app för dig som handlar varor via nätet och vill kunna följa dina leveranser på ett och samma ställe. Istället för att spåra dina paket manuellt på transportörernas olika spårningssidor, samlas och spåras de automatiskt direkt i appen.

Följ dina leveranser

I Mina Paket kan du följa leveranser som hanteras via Unifauns system (oavsett transportör) samt alla brev, paket och hemleveranser med DHL och Bring inom Sverige. Vi arbetar kontinuerligt med att ansluta fler transportörer, appen är öppen för alla transportörer som vill ansluta sig.

Mobil Kopplat

Genom att koppla ditt mobilnummer och/eller e-postadress som används när du handlar på nätet till Mina Paket kommer paket som skickas till dig automatiskt läggas till och spåras i appen.

Molnbaserad

Unifaun levererar molnbaserade transportbokningssystem till företag och transportörer. En stor del av våra kunder är e-handlare. Därför har vi i samarbete med flera av de största transportörerna nu tagit fram appen Mina Paket, som ger dig som e-handlare en möjlighet att erbjuda bättre service för dina kunder och för dig som slutkund en bättre sätt att hålla koll på dina leveranser.

Ladda ner Appen

ENKEL KONFIGURERING!

UNIFRAUN MINA PAKET

LADDA NER APPEN

App Store
Google Play